Activitat 24TA0274

CATÀLEG SARC EDICIÓ 2024 – 2027

Consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es


DEL FAST AL SLOW FOOD. MENJAR DE CARRER EN VERSIÓ SALUDABLE

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Tornar al catàleg
Codi catàleg 24TA0274
Actualitzat 08/08/2024
Modalitat TALLERS DIDÀCTICS
Estil GASTRONOMIA
Destinataris BATXILLERAT O CICLE FORMATIU, ADULTS
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
500,00 €
 
 
Sinopsi:
L'objectiu del curs és ensenyar a preparar receptes típiques del fast food però en versió saludable amb ingredients 100% d'origen vegetal. Per a això es treballarà: - Teoria: quins ingredients utilitzarem, nocions bàsiques de fermentació - Pràctica: s'elaborarà pizza, hamburguesa, falàfel, poke bowl, salses i toppings.
 
Duració total hores 4
Nº assistents 12
Nº docents 1
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials professional:
INGREDIENTS PER A LES ELABORACIONS, UTENSILIS,RECEPTARI PER A CADA PARTICIPANT, BOLIS
Materials sol·licitant:
LOCAL PER A CUINAR AMB CAPACITAT PER ALS ASSISTENTS.PUNT DE LLUM, AIGUA. TAULES I CADIRES. FORN
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com